Innesvingen Ligan

100% Kul

Product image

Innesvingen Ligan är vår populära och återkommande simulatorgolf-tävling som tar plats under hela vinterhalvåret, medan snö och slask ligger på banorna.

Första pris; en resa till Spanien!

Anmäl dig redan nu till säsongen 2020/2021! Lagen består av två spelare, A-spelare (lägst handicap), B-spelare (högst handicap). Priset är 215kr per person och tillfälle inklusive anmälningsavgift ev final och semifinalspel ingår.

Avgiften betalas i förskott innan första speltillfället på hösten och på våren.

Nytt för i år är att samtliga lag i din serie kommer mötas två gånger, en på våren och en på hösten. Totalt spelar varje lag 14 matcher i Mölndal och 12 i Kungälv. 

Första speldatum är under V42 och 43.

Ligan spelas måndag-torsdag kl. 19-22 samt 16-19 och även söndagar 16-19. I anmälan önskar ni vilken veckodag och tid som skulle passa er bäst. Då det är många som vill vara med kan vi ej garantera dag.

Hur många personer i varje lag?

Lagen består av 2 spelare, A-spelare (lägst handicap) och B-spelare (högst handicap).

Tävlingsform/Regler

Matcherna spelas med handicap (reducerat handicap till 3/4, max 36 i handicap) och pågår under max 18 hål. Varje lagmatch får en bokning på 2 timmar och 55 min och då är matchen över oavsett antal spelade hål. Spelformen är match och slagspel. A-spelarna spelar mot varandra, B-spelarna spelar mot varandra. Varje match är värd 10 poäng och minst antal slag i laget netto (efter avdraget handicap) är värt 1 poäng. Efter varje runda fylls handicap-kortet i och det är endast sänkning som gäller. Resultaten publiceras senare samma vecka på hemsidan samt att tabellen uppdateras. Det är 8 lag i varje grupp (14 matcher per par under en säsong) 7lag i kungälv och 12 matcher. I april spelas semifinal i ligan, därefter spelas en slutfinal för de högst placerade lagen i varje grupp.
Alla matcher måste vara spelade innan vecka 1 på höstsäsongen och  innan vecka 15 för vårsäsongen. Exakt final datum kommer senare men är planerat till den 15 April.