MÖLNDAL

STRAX UTANFÖR GÖTEBORG LIGGER INNESVINGEN MÖLNDAL. HÄR FINNS DET BÄSTA INOM GOLFEN SAMLAT UNDER ETT OCH SAMMA TAK. VI ERBJUDER ALLT FRÅN DE STÖRSTA LEVERANTÖRERNA I BRANSCHEN NÄR DET KOMMER TILL GOLFKLUBBOR, GOLFBAGAR, GOLFVAGNAR, KLÄDER, GOLFSKOR OCH MYCKET MER!

Det mesta inom golf under ett och samma tak. Under Produkter finns ett urval av våra produkter, men vi erbjuder så mycket mer vid ett besök i vår butik i Göteborg. Skulle vi inte ha det Du är ute efter hjälper vi självklart till med att beställa hem produkten.

I vårt Testcenter som är beläget i butiken har Du möjlighet att gratis testa och prova ut golfklubbor i våra golfsimulatorer. Detta för att Du ska finna de golfklubborna som passar dig bäst med dig hem.

Dessutom finns möjligheten till att göra en Custom Fitting. En Custom Fitting kostar 350 kr att göra, en summa som ges i rabatt om du skulle bestämma dig för att köpa klubbor. Vår Custom Fitting görs i en TrackMan. Detta görs för att Du ska få rätt specifikationer på dina klubbor utefter hur du svingar. Självklart kommer vår kunniga personal hjälpa dig genom hela processen.

Vi erbjuder en fullutrustad verkstad där vi utför alla former av reparationer, omgreppningar, ändring av lie & loft med mera. Vi har även 24-timmars service på omgreppning. I vår REA-avdelning går det att hitta riktiga fynd, där de flesta modeller endast är ett år gamla.